Dr. Michael Laitman

Ragadjuk meg a változtatás pillatatát, hogy egy valóban globális társadalmat hozzunk létre.

 

Híradás: Nagy-Britannia miniszterelnöke, Gordon Brown hisz abban, hogy a globális pénzügyi válság ürügyként szolgálhat egy új, globális társadalom létrehozására, mely közös célok által lesz összekötve. Arra hívja fel a világ vezetőit, hogy rakják le az alapjait egy új globális rendszernek.

Londonban, a polgármester bankettjén mondott éves beszédében Gordon Brown a következőket mondta: ” A történészek  úgy tekintenek majd jelenlegi korunkra, mint egy különleges időszakra, mely meghatározó jelentőségű volt. Egy soha sem látott globális változás ideje, egy olyan periódus, amikor egy időszak lezárult, és egy újabb kezdődött, a nemzetek, kontinensek, és az egész világ számára.”

Kommentárom: Ez csak azt igazolja, hogy a szenvedés megmutatja az embereknek, hogy pontosan mi történik. Azonban mindezt szenvedés nélkül is meg lehetne tanulni, a világ fejlődésének tudatos megismerésével. Akkor közösen lennénk képesek egy jobb jövő érdekében munkálkodni, kényelmesen, kellemes érzésekkel, egy ragyogó holnap reményében, ahelyett, hogy a Természet csapásai tolnának minket a boldogság felé.

kn-

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.