Dr. Michael Laitman

A pénzügyi válság segít új valóságunk megértésében

Híradás:

Martin Wolf, a Financial Times kolumnistája és a Világbank korábbi fő gazdasági szakértője mondta: “Az egyik legfontosabb előttünk álló feladat az, hogy egy globális pénzügyi rendszert alkossunk, amely egy jobban kiegyensúlyozott világgazdasághoz vezethet, ahol az extra megtakarításokat magas hozamú befektetésekbe fektethetnénk, vagy a szegények hasznára fordíthatnánk.”

Híradás:

Gordon Brown, Nagy Britannia miniszterelnöke hisz abban, hogy a világméretű pénzügyi válság felgyorsíthatja egy új típusú társadalom építését, melyben új célok valósulnak meg, és arra sürgette a világ vezetőit, hogy tegyék le egy új világrendszer alapjait, mely nemzetközi, és elveti a protekciót.

Kommentárom:

Ily módon lassan, fokozatosan megértjük a globális rendszert, és ebből megérthetjük a Teremtő tulajdonságait: a szeretet és adakozást. Az élet (Természet vagy a Teremtő) rávesz majd minket arra, hogy ezeket a döntéseket meghozzuk, és végrehajtsuk őket.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.