Dr. Michael Laitman

Fontos, hogy gyermekeinkkel megértessük a valóság megfelelő érzékelését

Sok kérdést kaptam szülőktől, akik szeretnék gyermekeik megfelelő fejlődését biztosítani, és akiknek gyermekeik szenvednek az iskolákban kapott oktatás miatt.

Nagyon fontos, hogy gyermekeinket a valóság helyes felfogásának képességére neveljük, már nagyon fiatal kortól kezdve. Ez egy teljesen új hozzáállást hoz bennük létre a világ felé, elkezdik majd érezni a rejtett kapcsolatokat minden őket körbevévő dolog között, képesek lesznek különböző események helyes értékelésére, megtalálják az okát, hogy mi miért történik, és képesek lesznek a saját viselkedésükkel kapcsolatos kérdésekre válaszolni.

Ez teljesen nyilvánvaló azokkal a gyerekekkel kapcsolatban, akikkel együtt dolgozom. De hogyan történjék ez egy család kötelékén belül? Ideális esetben, egy megfelelő környezetben lehetőség van a gyerekek spirituális látásmódját kifejleszteni már korai időktől kezdve, és a fizikális fejlődésük mellett spirituális fejlődésüket is biztosítani. Rav Kook (aki 1865 és 1935 között élt, és Izrael főrabbija volt) írta, hogy amennyiben rajta múlna, már hat éves kortól tanítaná a Kabbalát a gyerekeknek.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.