Dr. Michael Laitman

Próbáljuk megválaszolni saját kérdéseinket

 Kérdés:

Gondolkozzak egy kérdésen, és mérlegeljem, hogy egyátalán feltegyem-e, mielőtt mindenki előtt megkérdezem? Kérdésem mindenit különböző képpen befolyásolhat, pozitívan vagy negatívan. Természetesen mindegyik kérdés legfontosabb része az Ön válasza, de azért elmagyarázná ezt?

Válaszom:

Meg kell, hogy próbálja a saját kérdését megválaszolni. Még akkor is, ha látja, hogy nem helyes, vagy nem tud pontos választ találni, tanulmányai, és a csoport tovább fogja vezetni. A Felső Fény megszerzése nem múlik azon, mennyit tudunk, hanem attól függ mennyire befolyásol minket a Fény.

Kérdés:

Lehetséges, hogy valaki aki már öt éve tanulja a kabbalát nem rendelkezik a szívben levő ponttal? Vagy mindenkinek, aki kabbalát tanul van ilyen pontja?

Válaszom:

Ha valaki azért tanul, hogy megtalálja a választ arra a kérdésre, hogy mi az élete célja, akkor ez a kérdés a Teremtő megismerésére irányuló vágyából – a szívben levő pontból – származik.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,348 seconds.