Dr. Michael Laitman

A Teremtő mindenkihez eljut majd

 Híradás:

“Egyenes beszéd a tőzsdével kapcsolatban”…Az elkövetkező év alatt nagyon sok csődöt fogunk látni a nem eléggé hatékony vállalatoknál…Azok a vállalatok, üzletek, melyek nem képesek csökkenteni költségeiken, egyszerűen megszűnnek majd… egy hatalmas tönkremenési hullám érhet el minket a jövő évben, főként a kisebb vállalatokkal kapcsolatban. A recesszió már most elsöpri azokat, akik nem csökkentik költségeiket.

Híradás:

“A kisvállalkozások befolyásolják a gazdaságot”. A becsült 25.8 millió kisvállalkozás az Egyesült Államokban az elmúlt évtized alatt évente az új állások kb. 6o-8o százalékát generálta, az ország privát szektorának munkásállományának 5o.6 százalékát foglalkoztatja, az összes export ágazat 97 százalékát reprezentálja, és az összes foglalkoztató vállalat 99.7 százaléka belőlük áll.

Kommentárom:

A Teremtő mindenkihez eljut majd, és mindenkivel megérteti majd, hogy pontosan mit akar tőlünk. És azt akarjam, hogy arra vágyjunk, hogy olyanok legyünk, mint Ő maga. Mindössze annyit kell tegyünk, hogy mindezt akarjuk, és Ő elvégzi az összes változtatást!

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,157 seconds.