Dr. Michael Laitman

A Körülvevő Fény hatása a Jövő Állapota irányában való igyekezetünktől függ (haladóknak)

 Kérdés:

Mikor befolyásol engem a Körülvevő Fény – csak a lecke alatt, vagy a kabbala terjesztése alkalmával is?  (Feltéve, hogy amikor azt teszem, a csoporttal való azonosuláson keresztül a Teremtő iránt vágyakozom).

Válaszom:

A Fény befolyásol minket tanulás, terjesztés, és bármilyen csoporttal történő aktivitás alatt, attól a  szándékunktól függően, hogy mennyire akarunk a többiekkel egybe kapcsolódni a Teremtő felfedezése érdekében – a szeretet és adakozás tulajdonságain keresztül. A Körülvevő Fény az a Fény, amely majd a feljebb levő szinten feltölt minket.

A tény az, hogy mi már eleve a jövő állapotában létezünk. Azonban nem érezzük még ezt. Saját magunknak kell ezeket az állapotokat felfedezzük. Azáltal, hogy vágyunk rájuk, a jövő állapot befolyását vonjuk magunkra, és az megváltoztat minket azzal, hogy magához hasonlóvá tesz bennünket. Minden csak a vágyunkon múlik, a jövő állapot iránti igyekezetünkön.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.