Dr. Michael Laitman

A NASA figyelmeztet, hogy egy katasztrófális napvihar lehetséges

 Híradás: (a Nine News által):

“Egy katasztrófális napvihar lehetséges, figyelmeztet a NASA”: Egy évszázadonként lehetséges nap vihar katasztrófális pusztítást okozhat, amennyiben a lehető legrosszabb eshetőség lép fel, mint azt a NASA jelentése találta…A kormányok tehetetlenek lennének a létfontosságú infrastruktúra elvesztése előtt, mely megrokkantaná jelenlegi életformánkat…A tudósok arra figyelmeztetnek, hogy a következmények igen súlyosak lennének, mivel infrasturktúránk ilyen mértékben összefüggő.

Kommentárom:

MIvel megzavarjuk a Természet egyensúlyát, mindenféle negatív behatást várhatunk felőle – melyek a kiegyensúlyozatlan állapot következményei. Életünk, és jólétük ezen a bolygón attól függ, mennyire vagyunk képesek a Természetet ismét egyensúlyba hozni. A kabbala elmagyarázza, hogyan kell ezt tennünk: azáltal, hogy öntudatunkat önzőből altruisztikussá változtatjuk. A kabbala megadja nekünk az eszközöket, hogy az átváltozást gyorsan és könnyen vihessük végbe.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.