Dr. Michael Laitman

Tanács kezdőknek

 Kérdés:

Miután 4 hónapig intenzíven tanulmányoztam és olvastam a Zohár könyvét, napi 18 óra hosszat, olyan gyönyörűséget éreztem, mint még sojasem. Egy vadonatúj felfedezés kerített hatalmába. Ez az érzés körülbelül harminc másodpercig tartott, és azután eltűnt, és azóta képtelen vagyok újra felidézni. Ezek után abba hagytam a tanulást, mivel elviselhetetlenül nehézzé vált. A testem nehézzé vált, és nem tudtam funkcionálni. Később visszatértem a tanuláshoz, de szörnyű félelmem támadt. Így újra abbahagytam. legyen szíves mondja meg, mit teszek rosszul?

Válaszom:

Mindent rosszul tesz. Egyen, pihenjen, tornázzon és dolgozzon. És miután mindezt megtette, és még maradt szabad ideje, akkor tanulhat megint kabbalát. És csakis a kezdő tanfolyamon tanuljon.

Kérdés:

A Teremtő eljuttatja a személyt a kabbalához, de a személy még mindig ellenáll. Nem kapcsolódik a csoporthoz, és továbbra is önző élvezeteket keres. Ezek szerint ez a személy több szenvedést okoz a világnak, mint egy olyan valaki, aki még nem is hallott a kabbaláról?

Válaszom:

Nem! Azért nem, mert ez a személy már a megfelelő úton halad a cél felé, és a rendszer (Teremtő) a személy időnkénti megállásait, és irányváltoztatásait, mint korrigálatlan tulajdonságainak a felfedezését veszi, annak érdekében, hogy azokat kijavítsa.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,822 seconds.