Dr. Michael Laitman

Obama a messiás, az antikrisztus, vagy egyik sem?

 Kérdés:

Nem tudom, hogy a kabbala Obamát mint a jövendő messiást tekinti, de hiszek abban, hogy az, hogy a világ erre az emberre, mint messiásra tekint az egy nagy hiba. Az a pap, aki 2O évig a spirituális oktatója volt, gyűlöli a fenéreket. Barátja Farrakhannak, aki nyíltan gyűlöli a zsidókat. Nem tudom, hogy Ön hisz-e az antikrisztusban, de a keresztény tanítások azt mondják, hogy ez lehet az az ember, aki a világot a pusztulásba vezeti.

Az egyetlen kérdésem az: lehetséges elkerülni azt, hogy részesei legyünk a felénk közeledő pusztulásnak? Én rendszeresen olvasom a Zohár könyvét, és megszereztem a Szűrőt (masach). Rendszeresen Shabbat vacsorát tartok a családommal, rendszeresen betartom a parancsolatokat, és mivel katolikusnak születtem, betartom a katolikus szokásokat is ez bizonyos fokig. Nagyon félek attól, hogy mi vár az emberiségre, és megpróbálom azt elkerülni. Van valami tanácsa?

Válaszom:

Hogy ön hogyan tartja be vallási szokásait, az csak önre tartozik. A félelmeit illetően amennyiben az emberek iránti szeretetre gondol, és arra, hogyan kapcsolódjon a többiekhez ahhoz hasonlóan ahogy a Természet részei kapcsolódnak egymáshoz, egy globális, integrált kapcsolaton keresztül, akkor nincs mitől félnie.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.