Dr. Michael Laitman

Szociális rendbontások az újabb tünetei a Globális Válságnak

 Híradás: (a Times Online alapján):

“Új kori forradalmak, és rendbontások tépázzák Európát” Sokak szerint ez csak a kezdet: 2OO9 az új 1968-á válhat, avagy egy újkori forradalmi időszakká. Robert Wade, egy LSE közgazdász arra figyelmeztetett, hogy nagymértékű polgári nyugatalanság várható, “mindezt az Európában, Amerikában és Ázsiában tapasztalható általános tudatébredés okozza majd, ahogy a szegény és gazdag országokban élő százmilliók élnek majd át gyorsan csökkenő életminőséget, azt, hogy a válság egyre rosszabbá válik, ahelyett, hogy javulna, és hogy mindezt a nemzeti és nemzetközi hatóságok nem képesek továbbé irányításuk alatt tartani.”

Híradás: (a The Telegraph alapján): “Ezer immigráns tört ki az olasz Lampedusa szigetén található detenciós centrumból”. Az immigránsok kimasíroztak a detenciós centrumból, mivel az olasz hatóságok által való bánásmódjukért tiltakoztak. Miután kifeszítették a kapukat, a városháza felé haladtak Lampedusában, mely a helység közögazgatási centruma.

Kommentárom:

Az 193O-ban írott, “Utolsó Generáció” című cikkében Báál Haszulam leírja, hogyan fognak a kormányok erőszakot alkalmazni az emberek megfékezésére, azért, hogy az Ázsiából a jobban ellátott Európába haladó éhes hordákat megfékezzék, és hogyan fognak tömegpusztító fegyvereket használni…

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,611 seconds.