Dr. Michael Laitman

A Vatikán elfogadja Darwin elméletét, a kabbala azonban nem

 Híradás (a Times Online által):

“A Vatikán elfogadta Darwin azon elméletét, hogy az emberiség a majmoktól származik.” A szentszék hivatalos képviselője azt jegyezte meg, hogy az evolúció elmélete nem ellenkezik a keresztény hittel. “Valójában amit mi evolúció alatt értünk, az annak a módja, ahogy Isten megteremtette a világot”. mint ahogy azt Gianfranco Ravasi bíboros, a Pápai Kultúrális Tanács vezetője kijelentette.

Kommentárom:

Senki sem származik semmi másból, mint a saját resimójától (információs génjeink) A resimók, mint egy láncolat fejtődnek ki, a kisebbektől a nagyobbakig, kifejlesztve mindent ami létezik.

Azonban mivel mi nem látjuk a resimók láncolatát, csak azokat a képeket látjuk, ahol “egyik faj a másikból” fejlődik ki, míg a valóságban mindezek “egymás után” keletkeznek. A kabbalisták mindezt már több ezer éve elmagyarázták, amint azt a TES (A Tíz Szfira Tanulmánya) harmadik fejezetében láthatjuk.

A világot a Teremtő teremtette, és minden teremtményt ugyancsak vagy a Teremtő, vagy a Természet alkotott. A teremtés egyetlen anyaga a vágy, mely tovább fejlődik, és önmagát olyan formában fejezi ki, hogy egy külső burok által jelenik meg, tulajdonságainak megfelelően. Azonban mi nem észleljük a vágy erőit, és csak csak a külső burkot érzékeljük. Ezért hisszük azt, hogy egymásból keletkeznek.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,756 seconds.