Dr. Michael Laitman

A technológia által létrehozott kapcsolatok arra szolgálnak, hogy belső kapcsolatainkat korrigáljuk velük

 Kérdés:

Én Malájziában élek (Dél Kelet Ázsiában) és nincs körülöttem fizikai csoport, melyhez kapcsolódhatnék. Az egyetlen lehetőségem a kapcsolatra a virtuális csoport, amiben jelenleg is részt veszek. De az időeltolódások miatt nehéz a kapcsolatokban részt vennem. Hogyan vagyok képes környezetemet megváltoztatni, hogy az jobban befolyásoljon engem a cél felé?

Válaszom:

Bőven elég virtuálisan kapcsolódni hozzánk, és a kongresszusokon is virtuálisan részt venni, amikor csak lehetőség adódik, mint, ahogy az lehetséges lesz a következő Kongresszus alkalmával Philadelphiában május 15.-17.-e között.

Kérdés:

Az utóbbi időben egyre több olyan embert találok a különböző szociális weboldalakon akik hasonlóan gondolkodnak hozzám. Gondolhatok úgy rájuk, mint csoportomra? A problémám az, hogy a legközelebbi kabbala központ hozzám 7O kilóméterre van.

Válaszom:

Természetesen. Amennyiben kapcsolatba lép velük, abbaól a célból, hogy egy közös cél felé haladjon velük a Teremtővel való hasonlóság eléréshez, akkor azonnal egy csoporttá válnak akkor is, ha nincs Internet kapcsolatuk. A világunkban jelen levő technológiai kapcsolatok azért jöttek létre, hogy az emberek közötti belső kapcsolatok korrigálását elősegítsék, mely a “lélek és lélek” közötti kapcsolat.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.