Dr. Michael Laitman

Amennyiben tudjuk, hogy betegek vagyunk, menjünk el orvoshoz

 Híradás: (a Bloomberg által):

A globális önbizalom csökken, amint a recesszió növekszik, a munkanélküliség növekszik”. Februárban a világgazdaságba vetett bizalom tovább hanyatlott. A fejlett gazdaságok már most depresszióban vannak, és a pénzügyi injekciók önmagukban nem képesek a globális gazdaságot kirángatni a válságból. A központi bankok hivatalnokai azt jelentik, hogy a munkájukhoz szükséges kommunikációs csatornák továbbra is el vannak dugulva, ezzel is lassítva a kamatláb csökkentések hatását.

“Úgy gondolják, hogy ez a válság el tart még egy ideig” amint azt Yoshiki Shinke, a Dai-Ichi Life Research Institute egyik kutatója mondta. “Még nem lehetünk bizakodóak, ennek a recessziónak a legmélyebb pontja még nem látható”.

Kommentárom:

A válságot csakis a következő módon lehet megoldani:

1. A valódi okok megállapításával

2. A megfelelő megoldás megtalálásával

3. Eme megoldásoknak az előkészítésével

4 És a megoldás alkalmazásával

És álljon itt a megoldás:

1. A válság oka az önzőségünk, mely globálissá vált, és egy egésszé állt össze.

2. Az egyetlen dolog mely megváltoztathatja és korrigálhatja önzőségünket, az az erő mely azt teremtette, és kontrollálja azt.

3. Meg kell tanuljuk hogyan kontrolláljuk azt az erőt, mely önzőségünket kontrollálja.

4. Annak az erőnek a befolyásolásával, mely önzőségünket kontrollálja, átváltoztathatjuk világunkat

Mindezt pontosan elmagyarázza a kabbala tudománya, és ez rendelkezésünkre áll, hogy használhassuk. A “beteg”-nek (saját magunk) mindezt addig kell használnia, ameddig még életben van. 

Képzeljük el, hogy egy személy felfedezi, hogy beteg, és ahelyett, hogy megfelelő orvosi segítséget keresne úgy dönt, hogy saját maga orvosnak tanul. Vajon túléli-e mindezt?

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.