Dr. Michael Laitman

Egyre közelebb kerülünk a Univerzális Kapcsolatok Törvényéhez

Azt mondják nekünk, hogy oda kell figyeljünk a többiekre, de nem vagyunk erre képesek – még akkor sem ha az életünk van veszélyben! Még akkor is, ha oda akarunk figyelni a többiekre, hogyan is tegyük azt? Mindez természetünkkel ellenkezik!

Az emberek egyátalán nem akarnak mindenkire odafigyelni. Az univerzális kapcsolatok törvénye, és a Kölcsönös Garancia szükségessége, mely most éppen megjelenik a világban, azt jelenti, hogy csak abban az esetben jutunk élelemhez, ha mindenki mindenki másnak garantálja a jólétét, létezését. Amikor mindez megtörténik a gazdaság és az üzleti vállakozások ismét elkezdenek működni, és mindenkinek biztosítják majd a szükségleteket.

Ma megélhetésünk a kölcsönös garanciától függ, ami azt jelenti, hogy mindenkire oda kell figyeljünk, és mindenki oda fog figyelni ránk. nem akarjuk családunkat és magunkat szenvedésnek kitenni – készek vagyunk a változásra. De hogyan is tegyük meg mindezt? Szeretnénk a többiekkel egységre lépni, de nem vagyunk erre képesek. Az oka ennek az, hogy önzőnek lettünk teremtve. Ennek felismerését hívjuk a “gonosz felismerésének”.

Amikor elérjük ezt az állapotot, ezt a zsákutcát, elkezdjük felfedezni, hogy szükség van egy erőre, mely képes minket összekapcsolni – megérezzük annak az erőnek szükségességét, mely képes önző természetünket korrigálni. Ezt az erőt hívjuk a Teremtőnek – az egész Természetnek, és ezt csak magunkon belül vagyunk képesek felfedezni. Ennek a teljes Univerzumnak a felfedezése megadja nekünk az erőt arra, hogy magasabbra emelkedhessünk, és képesek legyünk önzőségünket kordában tartani, mindenki érdekében.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,178 seconds.