Dr. Michael Laitman

A válság hamarosan teljes államokat tehet fizetésképtelenné

 Híradás (a The World Socialist Website által):

“Európa egyre mélyebb recesszió előtt áll.” A kisegítő csomagok ára, és a megtorpanás okozta csökkenő adóbevételek egyre erősődő kormányzati deficitekhez vezettek, mely összességében az EU 27 tagállamának 2.3 százalékos nemzeti össztermékét érte el. A kormányzati deficitek nemzeti össztermékhez való aránya a 2007 végén mért 66 százalékról 69.3 százalékra növekedett az euro zónában, és 58.7 százalékról 61.5 százalékra az EU-ban…A holland NRC Handelsblad újság adatai szerint Olaszország nemzeti adóssága már most jóval magasabb a nemzeti összterméknél, Görögország már nagyon közel van ehhez, és Belgium, Franciaország, Németország, Portugális és Ausztria is 60 százalékon áll ebben a tekintetben…Több ország, mint Magyarország, Szerbia, Románia, Latvia és Ukrajna már kapitilált az IMF előtt.

Kommentárom:

Még jóval több kellemetlen meglepetés vár ránk, és ha továbbra is behunyva tartjuk szemünket, csak magunkat károsítjuk.

Mivel az emberek nem találták még meg a válság gyógymódját, inkább azt választják, hogy nem vesznek róla tudomást. De mindeközben a betegség egyre terjed. Minden erőfeszítésünkkel tudassuk mindenkivel, hogy létezik a gyógymód, és annak használatával gyorsan meggyógyíthatjuk magunkat.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.