Dr. Michael Laitman

Az egyensúly hiányától a tökéletességig

 Kérdés:

Az egyensúly hiánya nyilvánvaló, amikor olyan egyéneket nézünk, akik többet fogyasztanak annál, mint ami szükséges normális életvitelükhöz. De hogyan mondhatjuk ugyanezt azokról, akik alig tudnak egyik fizetésüktől a következőig megélni?

Válaszom:

Azok a személyek sincsenek egyensúlyban. A földön 7 milliárd ember él, melynek 50%-a éhezik, és további 40%-nak sincs meg a normális szükséglete. Alig fél milliárd embernek van meg a normális materiális életvitele. Azonban pontosan ezek azok, aki depressziótól szenvednek, kábítószert fogyasztanak, elválnak házastársuktól, öngyilkosságot követnek el, stb.

A tökéletesség a Végtelen Világból érkezik hozzánk, és mindezt csak abban az esetben érhetjük el, amennyiben a spirituális szintre tudunk emelkedni. Mindez egy reális és elérhető cél, és a Természet is ebben az irányban tol minket előre. És a tökéletes állapot eléréséhez szükséges módszer most megjelenik előttünk – ami nem más, mint a Kabbala tudománya!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,222 seconds.