Dr. Michael Laitman

Az egység a válságból való kilábalás módszere

 Kérdés:

Amennyiben egy nemzetközi hírügynökségtől- mint a CNN – jönne Önhöz valaki, és kérné, hogy magyarázza el azt a  nagyszerű módszert amivel rendelkezik, akkor mit mondana nekik?

Válaszom:

Ez a módszer megmutatja nekünk, hogyan lábaljunk ki abból a válságból amely most megjelenik előttünk, és életünk minden részébe behatol. Túlélésünk a tét, így ha meg akarjuk magunkat menteni a természeti katasztrófáktól, éhségtől, járványoktól és más szerencsétlenségektől, meg kell értsük, hogy a jelenlegi globális helyzet korrekciója egyetlen dolgon múlik: hogy olyan személyek közötti kapcsolatokat építsünk ki, mintha mindannyian egy család tagjai lennénk. Azt hiszem, hogy ez a példa önmagáért beszél, és nem kíván további magyarázatot.

Mindenki el tud képzelni egy családot melynek tagjai megértik, hogy össze vannak kapcsolódva, és függenek egymástól, akik képesek egymás gondját viselni, és együtt élni. Ez a fajta viszony az, amit létre kell hoznunk a földön az emberek között!

Ennek érdekében el kell magyarázzuk mindenkinek, hogy mindannyian egymástól függünk, és nem vagyunk képesek elmenekülni ebből a kapcsolatból. Ez a megértés arra kötelez majd minket, hogy egységre lépjünk. Mindenkinek meg kell értenie, hogy az egység által eltüntethetik a világ összes problémáját.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.