Dr. Michael Laitman

Ez a válság más, mint bármi amit korábban láttunk

Különleges időket élünk, mivel korrigálatlan spirituális állapotunk az emberek közötti ki nem javított kapcsolatokon keresztül megjelenik előttünk. Ez a korrigálatlan állapot célirányosan jelenik meg, hogy mi mindezt kijavíthassuk.

Minden korábbi válság önzőségünk növelésére szolgált, míg a jelenlegi válság azt mutatja meg nekünk, hogy önzőségünk elpusztít minket. Fejlődésünk minden korábbi fázisában folymatosan azt gondoltuk, hogy önzőségünk további fejlődéshez vezethet. Amerikában még 50 évvel ezelőtt is mindenki úgy érezte, hogy tovább fejlődő generációhoz tartoznak, akik további bőséget, és még nagyobb fogyasztás képesek elérni. De ma mindez az önzőség és fogyasztás megszűnt.

Történelmünk során először felfedezzük, hogy önzőségünk pusztító. Mindenki ugyanarra a következtetésre jut, mert ez a módja széttört spirituális állapotunk felfedezésének. A teljes tegnapi világ, mely az önzőségre és az önző előrejutásra és a mások kihasználásra épült nem létezik többé.

De a válság folytatódik tovább és nem fog megállni. A csapások jönnek majd egymás után, ameddig felfedezzük céljukat, és megtaláljuk annak gyógymódját melyet alkalmazni kezdünk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.