Dr. Michael Laitman

Bizonyosuljunk meg róla, hogy nem ismételjük meg a történelmünk során elkövetett hibákat

A természet törvénye egy olyan erő mely arra késztet minket, hogy teljes összekapcsoltságot hozzunk létre és a Természet integrált részévé váljunk.  Mindez folyamatosan befolyásol minket, ameddig nem fejlődünk, a büntetés és jutalmazás rendszerét használva, hogy mint egy intelligens tanár, vagy döntőbíró segítsen minket útunkon. Ez a törvény szigorú és könyörtelen velünk szemben, akár egy döntőbíró, és ezt nem szabad, hogy elfeledjük.

Azonban mi még mindig nem érezzük, hogy követnünk kellene ezt a törvényt – a közöttünk levő összekapcsolódás törvényét, avagy a kölcsönös garancia törvényét. Még nem lettünk a hóhér kezére adva, ahol bárki, aki nem követi a törvényt halálbüntetésben részesül.

Azonban a történelem már szolgál egy olyan egyszerű példával, amit bárki képes megérteni: a Holocausttal ami a zsidó embereket érintette. Ez a folyamat is lassan kezdett kifejlődni, és az emberek megváltoztatahatták volna magukat és a helyzetet. Azaz korrigálhatták volna magukat a korrekció tudománya – a Kabbala által. Valójában ez az amit a Kabbalisták felajánlottak az embereknek már a Második Világháború előtt is.

A korrekcióhoz szükséges összes feltétel meg volt adva felülről, de az emberek nem vették figyelembe ezeket tudatosan és helyesen. És ezért kezdett a törvény hirtelen szigorúan életbe lépni, mint egy vulkán mely kitör. És mindenkit befolyásolt ameddig nem kezdték el azt követni szórul szóra.

Egy pillanatra érdemes megállnunk és gondolkoznunk, hogy a történelem ne ismételje meg magát.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,777 seconds.