Dr. Michael Laitman

Manapság a hiperaktivitás a normális

 Híradás (a e! Science News alapján):

“A hiperaktivitás történelme alaptalan, mondják a kutatók”. Matthew Smith (egy kanadai kutató) azt mondja, hogy manapság sokan úgy állítják, hogy a hiperaktivitás az egy univerzális jelenség, és azt állítja, hogy a hiperaktivitás tényét történelmi adatok is alátámasztják, olyan személyek esetével fényjelezve, mint Mozart, Einsten és mások. Smith azzal érvel, hogy a hiperaktivitás mai megértésünk szerint az elmúlt évszázad szociális, kultúrális, politikai és gazdasági változásainak a következménye.

Kommentárom:

A Kabbala elmagyarázza, hogy a gyerekek megnövekedett aktivitása az emberiség növekvő önzőségének tudható be, és ma ez a normális állapot. Nekünk az oktatási rendszert és annak normáit kell megváltztatnunk, hogy azok megfeleljenek az önzőség növekedésének.

A Kabbala feltárja nekünk az emberiség természetét, mely önző, és ezáltal meadja nekünk a lehetőséget arra, hogy a növekedés és érés problémájához megfelelő megközelítést kifejlesszük, mind a gyerekek és felnőttek számára.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.