Dr. Michael Laitman

Mindannyian hibásak vagyunk a pénzügyi válságban

A világban történő események megmutatják nekünk, hogy mindanyian teljesen össze vagyunk kapcsolódva. A világ intergálttá vált, és minden egyes személy cselekedete az egész vilár rá eső behatásától függ. Minden egyes személy viselkedése csak akkor lesz korrigálható, ha az egész társadalom korrigálttá válik.

Az ebből levonható következtetés az, hogy nem hibáztathatjuk a politikusokat, bankárokat, terroristákat vagy bárki mást cselekedeteikért, mivel mi vagyunk azok akik a világot jelenlegi helyzetébe hoztuk! Bűntársak vagyunk mindenben ami most történik, mivel mindannyian szükségszerűen részei vagyunk az univerzális rendszernek. Mindenki hibás, és mindenki megkapja a megfelelő bűntetését.

Nincsen különbség az egyén és a társadalom haszna között – az egy és ugyanaz. Mindannyian egy zárt rendszer részei vagyunk, ahol mindannyian egy közös érzésvilágon osztozunk, mint egy család tagjai. Mindannyian össze vagyunk kapcsolódva, és a zárt rendszerünket irányító törvények figyelmen kívül hagyása nem óv meg minket attól, hogy ezen törvények megsértéséért megkapjuk bűntetésünket.

Nem lehetünk igaz emberek ameddig bűnöket találunk a világban, hiszen mi is részei vagyunk annak. Mindenkinek meg kell kapnia amit megérdemel. Mostantól kezdve senki sem lesz képes győzni a mások kárára.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.