Dr. Michael Laitman

Csak a szeretetre van ahhoz szükségünk, hogy a világ egyensúlyát helyreállítsuk

 Kérdés:

Ön hogyan látja a következő csapást?

Válaszom:

Minden próféta kizárólag a mi időnkről beszélt. Egyikük sem szónokolt a saját időszakukról. Minden jóslatuk arra az időre vonatkozott, amikor az emberiség elkezd egységre lépni. Ez azért van, mert egyetlen lehetőségünk arra, hogy szabad választásunkat gyakoroljuk, pontosan ebben a tettben rejlik. Minden más időszakban, és minden más tettben csak robotok vagyunk.

Amennyiben visszautasítjuk, hogy realizáljuk/korrigáljuk magunkat, szenvedések (katasztrófák, szerencsétlenségek, járványok) várnak ránk, a közös önzőségünknek megfelelően. A Kabbala beszél a nukleáris világháború lehetőségéről is, amennyiben nem vagyunk képesek a megfelelő kapcsolatokat kiépíteni egymás között. Ez ugyanaz az önző, emberek közötti kapcsolat mely a betegségekben, háborúkban és más szerencsétlenségekben is jelentkezik.

Személy szerint én bízom abban, hogy a ma számunkra rendelkezésre álló lehetőségekkel időben képesek leszünk sikert elérni. Egy veszélyes időszakon keresztül fogunk egyensúlyozni, de mindez egy korrigált helyzetbe fog torkollni.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,608 seconds.