Dr. Michael Laitman

Az egyetlen tudomány, mely megváltoztathatja a világot

 Kérdés:

Ön azt mondta, hogy Báál HaSzulam teljesen megváltoztatta a módját annak, ahogy a Kabbala terjesztése történt, és egy újabb szintre emelte azt. A mi időnkben ismét egy újabb szintre kell emeljük mindezt?

Válaszom:

Az előtte élő Kabbalistákkal ellentétben Báál HaSzulam egy teljesen új, modern tudományos módszer szintjére emelte a Kabbalát. Mindazt egy modern nyelv segítségével írta le, és ezzel megadta annak lehetőségét, hogy felhasználjuk azt a világ megváltoztatására.

A korábbi társadalmi rendszer teljes pusztulásához érkeztünk, de még mindig nem tudjuk hogyan építsünk egy új rendszert. Ez a tudatlan állapot az mely világháborúhoz vezethet.

Ezért van az, hogy a Kabbala tudományát most fedezzük föl. Ez elmagyarázza nekünk, hogyan vagyunk képesek korrigálni mindazt amit eddig az emberiség önzőségére alapozva építettünk. Az egyetlen dolog amit tennünk kell, hogy alkalmazzuk azt a módszert, ami képessé tesz minket a közöttünk levő új és megfelelő kapcsolatok kiépítésére. Akkor végre képesek leszünk beilleszkedni az új, interált globális világba.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.