Dr. Michael Laitman

Mindenkinek meg kell tanulnia a az egyensúly természetes törvényét

 Kérdés:

Az olyan kifejezések, mint “Isten”, vagy a “Természet univerzális ereje” nem érdekesek az átlagember számára. Hogyan vagyunk képesek ilyen magasröptű és globális értékeket beleilleszteni a 21. századi emberek életébe? Az emberek nem érzik a szükségét a Természet univerzális erejének, és annak saját magukban való felfedezésének.

Válaszom:

Mindez nem igaz. Elérkeztünk egy olyan állapothoz manapság, hogy mindannyian a többeiktől függünk, olyanok vagyunk, mint a szorosan összekapcsolt fogaskerekek egy olyan rendszerben, mely egyenlőre ellentétes a Természettel. Ez igen nagy gond, mert ez az egyetlen oka a mai válságoknak. A válságok pedig nem tűnnek el maguktól, és egyre erősebbé válnak, hatásukat egyre szélesebb mértékben bemutatva.

Ezért van az, hogy az a személy, aki nem érzi még, hogy az emberiséggel és a világgal való kapcsolata ellentétes a Természettel, vagy magyarázatok, vagy újabb csapások módján fogja azt megérteni. És még a “legkisebb” személy is, aki látszólag érdektelen mindebben, fel kell, hogy ismerje, hogy annak a módja, ahogy más emberekhez viszonyul az vagy egyensúlyba, vagy ellentétbe hozza őt a Természet harmóniájával.

Minden egyes embernek meg kell tanulnia az egyensúlynak ezt a természetes törvényét, mivel enélkül a tudás nélkül nem lesz képes életét korrigálni. Mindenkinek figyelembe kell vennie az általános rendszert, fel kell ismernia és meg kell értenie, hogy az emberiség teljesen összekapcsolódott, és hogy a mechanikus fizikai tettek nem képesek a lelket korrigálni.

Ahogy a személy meghallja ennek magyarázatát és megérti azt, hogy az emberiséggel való kapcsolata határozza meg sikerét, életét, családját, egészségét, nyugdíját, munkáját, és így tovább, megkérdezi majd: “Hogyan tehetem mindezt meg, hogyan vagyok képes korrigálni magamat?” És akkor éretté vált arra, hogy megkapja a korrekció módszerét.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.