Dr. Michael Laitman

Ha betegek vagyunk akkor csak ülünk, és azt várjuk, hogy gyógymód hozzánk jöjjön?

 Kérdés:

Az önzőségem nem nagyon kifejlett még. Nem akarok gazdag lenni, és nem akarok nagy karriert. Nincsenek ambícióim, és mindeféle munkákat végzek az alapbérért. Azonban arra érzek indítékot, hogy kilépjek ebből a körforgásból. Ahhoz, hogy a Kabbalát tanulhassam ki kell jobban fejlesszem az önzőségemet, vagy anélkül is elkezdhetem a tanulást?

Válaszom:

Az egyetlen amire koncentrálnunk kell az az, hogy a meglevő önzőségünket korrigáljuk. Akkor aztán meglátjuk majd, hogy majd szédurranunk az önzőségtől! Ez azért van, mivel a Teremtőhöz vezető útunk az önzőségünk növekedésvel, és annak korrekciójával jár.

Kérdés:

A 2009-es Nemzetközi Kabbala Kongresszus utolsó napja alatt beállítottam az órám ébresztőjét, hogy figyelmeztessen engem minden nap, hogy egy percig arra koncentráljak, hogy a Föld összes embere egy lélekbe, befogadóedénybe tartozik. Emellett igen erősen szeretnék egy csoporthoz csatlakozni, de önzőségem visszatart. Rá kell-e vegyem magamat arra, hogy csatlakozzak egy csoporthoz, vagy várjak arra, hogy ez természetesen történjen meg, hogy a Fény toljon engem egy csoport kötelékébe?

Válaszom:

Ha a személy beteg, és csak ül, és vár, hogy a vágy megérkezzen és arra késztesse, hogy bevegye a keserű gyógyszert, elfogadja az injekciót vagy a műtétet, akkor helyesen cselekszik?

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,710 seconds.