Dr. Michael Laitman

Meg lehet-e oldani a világ problémáit a Kabbala nélkül?

Kérdés: Lehetséges-e megoldani a világ problémát anélkül, hogy használnánk a Kabbala tudományát azáltal, hogy kihasználjuk az egységre való törekvéseket, és olyan szervezeteket hozunk létre, mint az ENSZ, vagy egy világ kormányzat?

Válaszom: Tegyük fel, hogy elkezdjük meggyőzni magunkat és másokat, hogy egységre kell lépnünk, mint egy ember egy szívvel, és mindenkinek mindenben osztoznia kell. Képesek lennénk ilyen célt elérni? Nem lennénk képesek többet elérni, mint a náci Németország, vagy a kommunista Oroszország volt képes csinálni.

Ezért van az, hogy a Kabbalisták figyelmeztetnek arra, hogy bármilyen változáshoz először is magunkra kell, hogy vonjuk a Korrigáló Fényt. Más szóval a világ korrekciója csakis azáltal lehetséges, hogy a Kabbala feltárja nekünk a világ, irányító Felső Erejét. Ennek a Felső Erőnek a segítségével lesz csak képes a világ,  a megfelelő állapotba jutni.

Ezért van az, hogy nem érdemes a kormányokra, vagy G2O csúcstalálkozókra várni, hogy megoldást találjanak. Senki nem rendelkezik a megoldással. Ahogy a világ tovább fejlődik, elérkezik majd azon tény megértéshez,  hogy nincs meg, a meneküléshez a képessége. Ha folytatjuk a Kabbala tudományának terjesztését az emberiség számára, addig az emberiség, a fejlődése közben, mindenfajta problémák közepette rájön majd, hogy nincs megoldás, és a világ már a pusztulás szélére került. Pontosan ezen a szakadék széli ponton fogunk mi Kabbalisták a világgal egyesülni.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.