Dr. Michael Laitman

Egy kérés a forráshoz való visszatérésre

 Kérdés:

Hogyan képes egyszerű formában elmagyarázni a Fény technológiáját, mely képes minket “a Forráshoz visszajuttatni”?

Válaszom:

A valóságban létezik egy erő, melyet az adakozó erőnek hívunk. Mindezt mint jóságot érzékeljük, és mint jóságot teremtőt.

Ezt az adakozó, kedves és jóság-teremtő erőt a Teremtőnek, vagy általános Természetnek hívjuk. Mindez megtalálható mint a Természet minden tereményét egyesítő, összetartó ereje, mely Természet harmóniában, és teljes összeköttetésben létezik, és hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint teremtő ereje – azaz az adakozás tulajdonságával.

Mi rosszul érezzük magunkat, mert érezzük, hogy elhagytuk az integrált rendszert. Amennyiben jól akarjuk érezni magunkat, meg kell próbáljunk visszatérni ebbe a rendszerbe, melyet tökéletességnek nevezünk. Azáltal, hogy különböző módokon megpróbálunk visszatérni ebbe a rendszerbe, felébresztjük azt az erőt, mely onnan képes minket befolyásolni. Ezt úgy hívjuk, hogy a reformáló Fény magunkra vonása, és ez az az erő, mely képes minket az általános rendszerbe visszajuttatni.

Ez az erő a vágyunk szintjének és erejének megfelelően működik – azaz annak megfelelően amennyiben képesek vagyunk követelni, kérni mindezt a rendszertől. Ez nagyon hasonló ahhoz, ahogy az újszülött, a kisgyerek, és a felnőtt különböző módokon viselkedik világunkban. A legfontosabb dolog, hogy kérelmünk, követelésünk fejlettségi fokunknak megfelelő legyen.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,154 seconds.