Dr. Michael Laitman

A kapcsolatok hálója, mely minden szívet összefog

 Kérdés:

Van valami tudományos magyarázat arra a jelenségre, melyet a Körbevevő Fénynek nevezünk, és mely hatással van gondolatainkra és vágyainkra?

Válaszom:

Nagyon sok tudományos kutatás létezik, mely leírja a társadalom gondolatainak hatását az egyénre. A személy egyetért ezekkel a gondolatokkal, függ tőlük, és nem igazán hallás kapcsán érzékeli őket, hanem úgymond “a levegőből szívja” őket magába. Azonban tényleg van valami a levegőben? Képesek vagyunk valamit, ami a levegőben lebeg megragadni? Nem, csak azt mondjuk, hogy képesek vagyunk.

Igazából tényleg létezik egy spirituális háló közöttünk, a vágyainkon belül, mely szíveinket összeköti. Ez a háló működik, és mi azt mondjuk “a levegőben lebeg”.

Nyilvánvaló, hogy ennek a jelenségnek számos következménye van, melyeket mi észreveszünk, és tanulmányozunk a természeten és emberi pszichológián keresztül. Például nem ritka, hogy egymással versengő tömegtájékoztatási források ugyanazokkal a cikkekkel, főcímekkel jelennek meg. Bár mindegyikük titokban tarja anyagait, semmi sem rejthető el – ilyen az emberi természet.

Mindannyian egy világban létezünk, és így emberek hasonló gondolatokat fejeznek ki pontosan és teljesen hasonlóan másokhoz, például amikor Dél Kóreában és Dél Karolínában egyidőben ugyanolyan cikkeket nyomtatnak ki ugyanarról a témáról. Ez a jelenség jól ismert, mivel gondolataink az emberek közötti és az általános Természeten belüli belső hálóban forgolódnak.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.