Dr. Michael Laitman

Hogyan lesz az összes nemzet képes egyetlen családdá válni?

 Híradás (a BBC News alapján):

“Egy nagyon erősen érezhető szükség van az ENSZ megreformálására, és hasonlóan szükség van a gazdasági szövetségek, és nemzetközi pénzügyek megváltoztatására, hogy a nemzetek családjának koncepciója életképessé válhasson”, írta a Pápa a pápaságának harmadik encyclikájában…” hogy a globális gazdaság kezelhető legyen, hogy a válság sújtotta gazdaságokat újraéleszthessük, hogy a jelenlegi válság ne fokozódjon tovább, és hogy ne jöjjenek létre még nagyobb kiegyensúlyozatlanságok…sürgős szükség van egy valódi világméretű politikai irnyításra” írta a Pápa..”mindezt törvényekkel kell szabályozni, hogy a szolidaritás és kiegészíthetőség alapelvei megvalósulhassanak, és, hogy képesek legyünk létrehozni a közös jót”…”Mindezen túl egy ilyen irányításnak univerzálisan elismertnek kell lennie, és birtokában kell lennie a megfelelő erőknek, hogy biztosítani legyen képes a biztonságot mindenki számára, a jogok tiszteletbentartásával, és az igazságra való tekintettel” olvashatjuk a levélben.

Kommentárom:

Egyetértek ezekkel a gondolatokkal, mindaddig, amíg az nincs összekeverve vallással, és a morális alapelvek, kegyelet és szocális gondoskodás vallásos értelmezésével. Azonban az egyetlen módja minezen elvek létrehozásának az, hogy az emberi természetet önzőségről adakozásra változtatjuk, és mindezt csakis a Kabbala módszerével vagyunk képesek megtenni.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,143 seconds.