Dr. Michael Laitman

Csak hallgasd és meghallod, hogy a Teremtő szól Hozzád.

Az ember spirituális előrehaladása attól függ, hogy mennyi figyelemmel fordul mindenhez, ami  az életében történi vele, és egyetlen percre sem engedi, hogy az a spirituális kapcsolat nélkül történjen. Az ember mozgékony, mint egy gyerek, és egyetlen percet sem hagy kihasználatlanul. Ebből a szempontból a környezet nagyon fontos. A környezet felgyorsítja az ember fejlődését, megmutatva neki a helyes utat, mindig előre tolva őt.

A környezet segítségével az ember felfedezi, hogy még a legnyugodtabb pillanat is tele van történéssel. Különösen ezekben a percekben van az, hogy az ember felfedezi a Teremtő szenvedélyes attitűdjét vele szemben. Ez olyan,  mint felfedezni a mélyvilágot a vízfelület alatt.

Ne hagyd, hogy az élet elmenjen melletted. Nem hagyhatunk veszni egyetlen pillanatot sem, mert minden pillanat egy lehetőség  a Teremtővel való kapcsolódásra. Ezt úgy mondjuk, hogy visszatér az élet a Forrásához. Kell, hogy értsük minden körülmény között, amit mond, hogy mit akar adni nekünk. A egész életünk egy beszélgetés a Teremtő és miközöttünk, de mivel hagyjuk hogy a pillanatok elillanjank, nem mindig halljuk őt. Ha   figyelünk, mindig hallani fogjuk a Teremtő hangját.

Ez az, ahogy mi összekötjük a materiális időt a spirituálissal. Ezek egyként fognak egyesülni, és akkor látjuk majd a spirituális képet. Ha az ember úgy  fogja fel az időt, mint egy csomó egymás utáni akciót, akkor kész arra, hogy az életét egy spirituális folyamatnak lássa. Mindazonáltal csak a környezet képes arra, hogy ehhez a helyzethez hangolja az életét.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.