Dr. Michael Laitman

Növeld spirituális haladásod frekvenciáját a lézer sebességére.

Írva van,, hogy a Fény bejárata és kijárata a vágyba és a vágyból, létrehozza a Fény és Forrásának felismerési vágyát. Szóval hányszor kell a fénynek be- és kilépni a vágyaimba, a vágyaimból, annak érdekében, hogy tudatossá tegyem magamat,  állapotomat és a tevékenységeimet. Hol van a vágyaimnak kezdete, a tisztánlátásomnak, a szabad akaratomnak és szándékaimnak kezdete.

A Fény bemenete és kimenete, és kölcsönös befolyása létrehoz egy vágyat (Kli, Edény)A vágy egyre komplexebb és komplexebb lesz, köszönhetően a Fény különféle befolyásának, és kezdi megérteni saját helyzetét. Elkezdi meghozni saját döntéseit a Fénytől függetlenül, megfigyelve hogyan vágyjon rá, és hogy hogyan törekedjen rá.

A spirituális élet frekvenciája a Fény be- és kimenete, a vágyba és vágyból. Ez függ attól a frekvenciától, ahogy a személy feleleveníti ezeket az akciókat, éppúgy ahogy tűri és használja azokat.

Ez hasonló a materiális élethez, ahol a dolgok sebessége állandóan nő. A Technológia fejlődésével az eszközök által használt frekvencia megnő Herzről Megaherzre, hosszú hullámról rádióhullámra, és lézerre.

A spiritualitásban a személy csakúgy mint az eszköz, mozgásának frekvenciájával mérhető, a Start- stop intervallummal, vagy a Fény be- és kimenetével a vágyba és vágyból. Minél többet halad előre a személy, annál boldogabb azokkal a változásokkal, amik benne mennek végbe, és annál többet tud arról, hogy hogyan használja és vezérelje őket.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,142 seconds.