Dr. Michael Laitman

A minket körülvevő Fény alig észrevehető befolyása

Kérdés:

A Kabbala tanulmányozása az egyetlen dolog, ami elhozza nekünk a Fényt?

Válaszom:

Az egyetlen az azt jelenti, hogy össze kell kapcsolodnod a rendszerrel, amelyik tartalmazza a Fényt. Te az összes olyan szint alatt létezel, amelyek a Végtelenből érkeznek a világunkra, 125 fokra a Fény legyengülésétől. Az abszolút legalacsonyabb szint, ami még feletted van, az is tartalmaz egy adag  Fényt, de a te szinted, ami a te világod, az nem.

Ezért a te szempontodból, azt a Fényt, ami a felsőbb szintről jön, a „Körülvevő Fénynek” nevezzük Ez nem úgy jut beléd, mint „Belső Fény”, hanem  többnyire kintről sugároz rád. Ezért hívjuk ”körülvevőnek” A befolyása alig észrevehető, és a mutatott eredmények határozzák meg.

Nincs módod rá, hogy összekapcsolódj a magasabb szinttel, mert te minőségileg különbözöl tőle, nincsenek kapcsolódó pontotok, mert a magasabb szint a feltétel nélküli adományozással operál, míg a te szinted  a kapni akarással.  Ezért aztán,  nincs neked egy cseppnyi adakozási tulajdonságod sem, amivel kontaktust teremthetnél vagy bármilyen befolyást gyakorolhatnál a felsőbb szintre.

De ha tanulmányozod a magasabb szintet, és részese szeretnél lenni, még akkor is, ha most az ellentettje vagy, a Fény a te tulajdonságaidat, az ő tulajdonságaira változtatja. Ez egy csodálatos gyógyulás, (Segula) ami megengedi neked, hogy megváltozz, még akkor is , ha nem érted, hogy mit kérsz, és hogy ezek a változások hová visznek. Nem számít az sem, ha önző módon hamis kéréssel állsz elő, miután a magasabb szint elfogadja az erőfeszítésedet, ha tényleg egyenlővé akarsz válni vele.

Ez lehetővé válik abban a rendszerben, ahol a Felső Szint leszáll a te szintedre, azzal a mechanizmussal, amellyel te tudsz felemelkedni hozzá.. Ennek a neve:AHP., ez egyfajta közvetítő, mint a méh.(Rekhem). Ezen kapcsolatok  rendszere el van rejtve előtted, és ez az oka, hogy bár nem vagy teljesen elválasztva a spirituális világtól, és még sem érzed a kapcsolatodat vele.

Ez csak egy embrió az anya méhében, aki nem érti,  hol van és nem ismeri az anyját. Az anya ennek ellenére gondoskodik róla.

ft

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,723 seconds.