Dr. Michael Laitman

Életünk célját a teremtő felfedezésével találjuk meg.

Kaptam kérdéseket  arra nézve, hogy megtaláljuk-e azt, ami fontos és ami az  érdekünk a Kabbalán  kívül, és a választás szabadságát.

Kérdés:

Csak azt szeretném kérdezni, miután a dogok jelentése után kutattam, feltünt, hogy minden a Kabbala bölcsességéhez vezet. Tudom, hogy valamit tennem kell, de nem tudom, hogy mi az. Hogyan tud a Kabbala bölcsessége segíteni abban, hogy felfedezzem azt, ami nekem fontos.

Válaszom:

Minden feltárul a Teremtő felfedezése által, mert semmi sincs a Teremtőn és az emberen kívül. Mert minden körülöttem az én részem, eddig én mindent felfogtam, ami rajtam kívül van.

Kérdés:

Néhány hónappal a Kabbala tanulmányozása után, a mindennapi dolgokban nemigen találtam élvezetet úgy, ahogy az előtte volt. Akármit is akartam csinálni, beleütköztem az egom korlátjába. Ezért vagy azt határozom el, hogy nem csinálok semmit, vagy abbahagyom, de utána szégyellem magamat..

Ezért azután elvesztem az érdeklődésemet mindenben, kivéve a tanulást és a munkámat, mert ezeket csinálnom kellet.

Válaszom:

Neked az a társadalom hiányzik, amely a Cél felé megy veled.

Kérdés:

Újra felmerül a kérdés sok emberben, akiknek új a Kabbala, beleértve engem is, hogy: van e más választásunk, mint a Kabbala és a szenvedés útja közötti választás.

Válaszom:

Nincs

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.