Dr. Michael Laitman

Minden ember írányítja mások sorsát is

Kérdés:

A „Bevezetés a Zohár könyvében”  a 221. cikkben olvastam: A legkisebb lélek is egyenlő az összes lélek összegével. Nincs semmi a spiritualitásban a mi kisebb vagy nagyobb lenne bármi másnál. Továbbá, ha valaki ellene van a maradék 599999 léleknek, akkor ez az egy is egyenlő az összes többivel. Ez a spirituális világ csodálatos tulajdonsága.

Ez azt jelenti-e,hogy egy lélek, amelynek a korrekció a célja, befolyásolj-e a többi lelket, amelyeknek nem célja a korrekció, és segít nekik a korrekcióban?

Válaszom:

Kétségtelen, hogy minden ember össze   van kötve egymással,  jóban rosszban, és minden mindentől függ. De  manapság csak a kezdet van, hogy megmutassuk teljes erejét. A teljes beteljesülés még előttünk áll.

Hamarosan mindenki érezni fogja , hogy a világon mindenki a kezében tartja az oxigén ellátás szelepét, és ez a szelep elzárható, ha valaki ezt választja.

Abszolút nem fontos, hogy megértem-e  a tanulmányozott anyagot, ugyanúgy, mint hogy nem kell értenem, hogy a számomra felírt gyógyszerek, hogyan működnek bennem. Az orvosok a gyógyszereket és a betegségeket mindenféle obskúrus névvel illetik, amelyek számunkra nem mondanak semmit. Én csak azt tudom, hogy nem érzem jól magamat és szükségem van valamire, hogy segítsen jobban érezni magamat.

Ugyanez a helyzet a lélek gyógyításánál. Elég nekem, ha érzem , hogy beteg vagyok, és tudjam, hogy a lecke folyamán meg fogok gyógyulni. Van egy spirituális mechanizmus, ami a kérésemre működik, és nekem csak korrekt módon fel kell készülnöm a gyógyításra.

Elvárom, hogy a lélek gyógyulása a lecke alatt történjen meg, és ezért előre felkészítem magam arra, hogy képes legyek elfogadni a gyógyítást.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,198 seconds.