Dr. Michael Laitman

Meg kell tanulnunk a Felső Világ törvényeit, mielőtt belépünk oda.

Kérdés:

A Kabbala tudománya egy módszer arra, hogy felfedezze, a Teremtőnek  erre a világra teremtett lényeit. De hogyan tudjuk felfedezni a Teremtőt magát?

Válaszom:

Tételezzük fel, hogy el akarom magyarázni a kvantum fizikát egy kis gyereknek. A magyarázatot a legegyszerűbb dolgokon, a legalapvetőbb törvényeken kell kezdenem. És sok évnek kell eltelni, hogy a gyerek megtanulja a képleteket és a definíciókat A Kabbala tudományában ugyanúgy haladunk előre, lépésről lépésre, fokozatosan jutva keresztül a világ szintjein, amelyek el vannak rejtve, és amelyek elrejtik a jelen idő ártalmait ,  rétegről rétegre, hogy mit profitálunk, mit vagyunk képesek megtanulni.

Lehetetlen belépnünk a spirituális világba, anélkül, hogy ismernénk ennek világnak a törvényeit, csakúgy, mint a mi világunkban sem tudnánk túlélni a világ törvényeinek ismerete nélkül. Valóban , ennek a világnak a törvényeit életünk első 15-20 évében tanuljuk meg. Hasonlóan, egy személy csak akkor léphet be a spirituális világba, ha az összes tudással rendelkezik  a lélek létezésével kapcsolatban.

Ezért van   egy előkészületi időszak, amin most megyünk keresztül. Fejlődésünk következő állapota feltárul számukra, ahogy készek vagyunk rá.

Ezért, amikor hirtelen rosszul érezzük magunkat,  amikor nehézségekbe ütközünk, és úgy érezzük, hogy nem értünk meg dolgokat, amikor”sötétségen” és csalódáson jutunk túl, akkor ezt úgy kell tekintenünk, mint Felülről jövő segítséget. Mint amikor a gyerekek, nekünk is örülnünk kell, hogy a  „Felnőtt” játszik velük.

Minden személy arra van rendelve, hogy eljusson a Felsőbb Világra még eletében. Mindaz, amit tennünk kell, hogy átessünk a helyes felkészülésen, hogy érezhessük őt és éljünk benne

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.