Dr. Michael Laitman

A spirituális gyógyítás művészete és tudománya

A Kabbala könyvei olyanok, mint az orvosi könyvek. Az orvos nem adhat egészséget egy beteg páciensnek, csak tanácsot tud adni, hogy a páciensnek mit kell csinálnia ahhoz, hogy meggyógyuljon és egészséges legyen.

Ez pontosan az, amit a Kabbala tesz értünk Nem az a szándéka, hogy lefesse a spirituális világ képét vagy egyszerűen leírja,  hogy mi történik ott.  A leírt szöveg abban  segít nekünk, hogy hasonlóak legyünk a feltétel nélküli adakozás minőségéhez, ahogy az írva van.  Használva a könyveit, ezekkel a cselekedetekkel kezdjük azonosítani magunkat , és aztán képesek leszünk feldolgozni a minőségeinket, vágyainkat, szándékainkat oly módon, hogy a spirituálishoz válunk hasonlóvá, a Teremtőhöz..

A Kabbala könyv nem azért íródott, hogy tanulmányozzuk, és hogy tudásban és bölcsességben résesítsen bennünket.  Ha ez a szándékod, akkor semmi spirituálisat nem fogsz látni és megszerezni. Ellenkezőleg, ez távolabbra visz attól az eredménytől, amit el akarsz érni, ami az, hogy megváltoztasd magadat, és a Felső Világ polgára légy.

Ha egy beteg páciens egy orvosi könyvet olvas, semmi másra nem kíváncsi, mint tanácsra, hogyan tud meggyógyulni. Ez az a megközelítés, amellyel bírnunk kell, amikor a Kabbala könyveit tanulmányozzuk.  Különben a tudás kedvéért fogunk tanulni, és ugyanaz a könyv a „halál egy szelete” lesz ahelyett, hogy „életelixír” lenne

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.