Dr. Michael Laitman

A teremtés”fekete dobozán” túl

Nekünk a teremtést teljes egészében és mélységében kell vizsgálnunk És akkor képesek leszünk arra, ahogy az írva van, ”A cselekedeteidről foglak megismerni” Ez azt jelenti, hogy azért jövünk, hogy a Teremtőt saját magunkban ismerjük fel. Addig a pontig, ahogy mi a rendszert korrigáljuk. A saját anyagunkból fogjuk felismerni, ami egy emelkedett speciális formában jelenik meg.

A nyelv az egy kapcsolat a Fény és a Kli között. Képessé tesz minket arra, hogy megértsük a Fényt és felvegyük az ő formáját. Ez egy program, ami belép az anyagunkba, és egy új formát épít rajtunk kívül, minden alkalommal máskép szervezve őket.

Ugyanazt a 22 betűt rendezzük mindig máskép az anyagunkon belül. Hajlítják és faragják az anyagunkat, így téve minket egyre adakozóbbá. Míg teljesen olyanok nem leszünk, mint a Teremtő. Ha egyszer eléred ezt, megérted az erőt, amelyik alkotott téged.

Mindazonáltal, amíg ez történik, mi mindent csak az anyagunkban való változás hatására fogunk fel. Ez azt jelenti, hogy mi felfedünk minden nyelvet, programot és változást, mindent amin keresztül mentünk, ami a memóriánkban van tárolva, egy óriási komputerben. Ez az, ahol minden forma és minőség található egészen kezdettől fogva a végéig

De mindez képessé tesz minket, hogy megismerjük a fő Erőt   – a Teremtőt, aki megalkotta ezt a „fekete dobozt”, amit a Végtelen Malchutjának hívunk. Akkor a cselekedeteit  ezen fekete dobozon kívül ismerjük meg , túl a  teremtett lény teremtésén.

ft

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,773 seconds.