Dr. Michael Laitman

Hogyan kapsz válaszokat a kérdéseidre

Kérdés:

Miért választottuk a Kabbala tudományát, miért nem valami mást?

Válaszom:

Az emberek sohasem fogják ezt megválaszolni. Csak a világ és a lelkek egész rendszerének feltárulása után fogják az emberek megérteni a szerepüket ebben a rendszerben, és látni, hogy a vágy  miért a Teremtő benne való felébredésével  valósul meg egy adott időben. Ez a felébredés maga a lélek.

De a jelentése ennek a dolognak akkor jön elő, ha az emberek megértik az egész képet. Ezért mondják a Kabbalisták, hogy ha egyszer felébredtél – légy is éber, és ha az adott pont keletkezett a szívedben, – valósítsd meg. És akkor megkapod a választ a kérdésedre.

Hasonló kérdéseket tehetünk fel  fizikai szituációkra, miért pont a mostani  szüleimnek születtem meg, miért pont ebben a testben születtem meg, és miért pont ebben az időben? Ebben az életünkben nincs válasz ezekre a kérdésekre, de a Kabbala tudománya lehetővé teszi, hogy a teljes rendszert átlássuk, és válaszokat találjunk ezekre a kérdésekre.

(A gyerek leckékből—Észak Amerikai Kongresszus)

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,139 seconds.