Dr. Michael Laitman

Hogyan lehet egy négyszőg alakú dugót egy kerek lukba illeszteni

A  megfelelő környezet a kezdő számára eg új platformot produkálhat, és az életv egy friss leheletét. Segít abban, hogy eltekintsünk régi nézeteinktől, koncepciónktól, attitüdünktől, és ehelyett vegyünk fel egy új formát, mintha egy négyszög alakú dugót illesztenénk egy kerek lukba. Át kell formálnunk magunkat, annak érdekében, hogy belepasszoljunk az új világba és felvegyük a tulajdonságait

Ez a változások lassan mennek végbe, de szünet nélkül. Ez állandó munkát jelent, amely új értékeket és attitüdöket eredményez.  Képzeld el,  hogy  tanulnál a földön kivüliektől, ha magukkal vinnének, amikor visszamennek a saját bolygójukra. Ha nem tanulsz, nem visznek magukkal.

Annak érdekében, hogy transzformáld az érzéseidet, gondolataidat és vágyaidat, a spiritualitás végtelenül fontossá válik számodra, míg a materiális dolgok csak a szükségesre korlátozódnak, vagy arra, ami arra kell, hogy megtarts egy szenzibilis életstílust. Minden lehetőségünk megvan arra, hogy a magasabb, az örök és a tökéletes létezést észleljük, de ezt nem használjuk ki. Azaz mi nem használjuk a szabad választás lehetőségét. Mi várni látszunk valamire, de tény az, hogy nekünk magunknak kell eljutnunk ehhez a  felfedezéshez. Senki nem teszi meg helyettünk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.