Dr. Michael Laitman

Mindenki szeretné tudni, hogy a Kabbala miért fontos

Kérdés:

Miért fontos a Kabbala?

Válaszom:

Mindenki ezt kérdezi. Sok dolog van a mi életeinkben. Vannak fontosabbak, és vannak kevésbé fontosak. Minden másodpercben különböző dolgok válnak fontossá számunkra, olyasmik, mint alvás, játszás, evés, szaladgálás körbe körbe. Hogyan találjuk meg a legfontosabb dolgot az életben?

A fő dolog az életben, hogy érezzünk valami feltétel nélkülit, végtelent és mindenhatót, az egész világon határok nélkül nézzünk át, élet és halál között, és beteljesítve minden vágyunkat, azokat is, amelyek nem állnak közel hozzánk, azért , hogy hasonlóvá váljunk a Teremtővel..

Nincs magasabb szint, mint ez. Ez az igazi csúcs, ahova minden dolog vezet. Hát akkor hogyan érjük el? Hogyan érünk el abszolút sikert itt és most? Ezt egy módszerrel érhetjük el, amit úgy hívunk: a Kabbala tudománya

Ez az, amiért ez olyan fontos. Ezért minden dolgot aszerint értékelünk, hogy mennyi a hasznunk belőle. Ha a Kabbala segít, hogy megértsünk valamit, ez sokkal fontosabb, mint bármi más.

(A gyerek leckéből, Buffalóban)

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.