Dr. Michael Laitman

Telekonferencia a nacionalizmus tárgyában

Részt vettem egy telekonferencián dr Igor Nyikolajevics Panarinnal, aki politológus, Az orosz külügyminisztérium diplomataképző akadémiájának professzora, PHD pszichológiában és politikatudományban, és tagja a hadi akadémiának. Szerzője a következő könyveknek: Információháború és Oroszország, Információháború és Elektronika, Információháború és hatalom, Információháború és Geopolitika, és mások Nagy nemzetközi konferenciákon vett részt, ahol mindig  Oroszország nemzeti érdekeinek védelméről beszélt. Gyakran megjelenik a hírekben és elemző TV műsorokban, vezető orosz csatornákon, modern politikai kiadványokat és aktuális orosz eseményeket kommentálva..

Az én hozzászólásom: Nincs helye a nacionalista eszméknek a modern  globális egymással kapcsolatban lévő és független világban, mert ezek az eszmék azt sugallják, hogy a népek egymás ellen legyenek. A mi korunkban  az emberiség globális fejlődése szintjére kell emelkednünk, és az egésznek egy egységbe való egyesítésére. Minden elkülönülés ellentétes a az emberiség természetes fejlődésével, és ezért vereségre van ítélve..

Ilyen szigorú nacionalista eszmék egy olyan multinacionális országban, mint Oroszország az ország, olyan centrifugális erőkre vezetnek, amelyek esetleg részekre is szakítják. A nacionalista eszme  a meghatározása a nemzet létezése céljának A nemzet az már egy eszme implementálása, ha van is a nemzet létezésének célja, akkor hogyan létezik? A globalizáció és az emigráció azt mutatja, hogy az emberek ország nélkül is élhetnek úgy, hogy világpolgárrá válnak..

Azok a témák, amelyek kritikusak az emberiség túlélésével és felvirágzásával kapcsolatban    ( úgy mint gazdaság, ekológia, és energia) csak globális méretben oldhatók meg, ahol az egész emberiség által hajtott haszonról van szó. Mindazonáltal az orosz az a nemzet, amelyik mindig makacsul kereste a helyét a történelemben, meg kell találniuk a választ a létezésük értelmére. Amellett azt is láthatjuk, hogy az orosz emberek nem tudnak olyan békésen élni, mint pl. a luxemburgiak.

Ezért a javaslatom: Azt kell akarnotok, hogy a Fény egy forrása legyetek, akkor a világot előre fogjátok vezetni. A Kabbala, az ember és a természet integrálásának tudománya és módszertana alkalmas erre a feladatra. Implementálva a módszereiket megtaláljátok kívánt helyeteket a rendszerben. Ez tiszteletet és nagyszerűséget ad.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.