Dr. Michael Laitman

A gonosz hajlama nem az, amiről te azt gondolod

Amíg a gonoszt fel nem fedezem magamban, addig nincs mit kijavítanom Mindazonáltal a gonosz igazi hajlamának nincs köze a szokásos bűnökhöz, – a vágy, hogy lopjunk,  hazudjunk, öljünk, vagy amit még ki tudsz gondolni. Egyik sem tartozik a gonosz hajlamai közé.

Volt idő, amikor mi egy lélek voltunk, egységben „illeszkedő kerekek” de aztán darabokra törtünk és el lettünk különítve. Ez az elkülönülés, mások gyűlölete, ez az igazi gonosz. A gonosz hajlama bennem az , hogy nincs meg bennem a másokkal való egyesülés vágya a szívünkben, hogy nem akarom a felebarátomat úgy szeretni, mint magamat. Ez az a gonosz, akit fel kell fedezni és korrigálnunk kell. Nem egyszerű a gonosz korrigálása.!

A Fénnek, aki visszatér a Forráshoz,  már azelőtt bennem kell dolgoznia, mielőtt érzem magamban, a gonosznak azt a hajlamát, amiről a Kabbala beszél. Mindazonáltal amikor teljes kiterjedésében érezi fogom, azonnal korrekciót fogok kérni.

Amikor először leplezem le, és korrigálom a szakítást köztem és a csoport között, és addig a fokig, hogy kérnem kell az adakozás tulajdonságát, a szakadáson  a Teremtővel együtt jutunk túl  A barátaimmal  a szeretetre való törekvésem által, az abban lévő gonosz ellenére, felfedezem, hogy milyen mélyen elmerülök az önszeretetben. (az ő törekvésük a Teremtő felé, az ő pontjuk a szívben

Ha a problémára fény derül, akkor már nem nehéz azt megoldani, -kérem a fényt, és Ő korrigál.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.