Dr. Michael Laitman

Egy darab kenyér, elrakva a jövő számára

Lehetetlen magasabb fokra jutni a Felső Lény segítsége nélkül. Ez hasonló ahhoz, hogy egy gyerek is csak úgy tud felnőni, ha egy felnőtt felneveli, aki tudja, hogy mit kell kapnia az évek során. Hogy mennyit kap meg belőle, attól függ, hogy mennyit vesz ki  magából előtte. A világunkban a Természet viseli gondját ennek.

Eközben, az agyát használva, egy személy mindenkit a saját szintjén ítél meg, és sohasem hagyja el az értelem határait.. Ezért a csoport alkalmat ad arra, hogy megértsük a „hit a tudás felett” hasonlóságát,  amely csak a spiritualitásban tárul fel. A csoport átadja nekünk a véleményét, és ez a vélemény elkezd irányítani bennünk Szóval az idők végezetéig ezt  „hit a tudás felett”-nek hívjuk.

Ezen kívül van egy koncepció- „egy darab kenyér, elrakva a jövő számára” (Pat be Salo kenyér a hátizsákban)  Ha egy ember tudja, hogy van a hátizsákjában kenyér, nem szenved annyira az éhségtől, mint az, akinek nincs egyáltalán kenyere. Úgy tűnik ez tisztán egy pszichológiai folyamat. Mi különbséget tesz ki az, hogy félreteszünk egy szendvicset vagy nem? De van különbség! Nem érzünk éhséget, ha van egy szendvicsünk a jövőre nézve.

Egy tehetős ember, akinek mindenféle étel a rendelkezésére áll, nem érez vágyat, hogy egyen, de az a személy, akinek semmilye sincs, annak hatalmas étvágya van. Ezt úgy hívjuk, hogy. „egy darab kenyér, elrakva a jövő számára” még akkor is, ha nem vágyódunk utána.

Fel kell használnunk az összes lehetséges trükköt, hogy felébresszük a veszély és a félelem egy belső érzését annak érdekében, hogy exponáljuk a helyet, ahol a  törés megtörténik. Világosnak kell lennie, hogy nem vagyunk abban az állapotban, amikor elégedettek lehetünk. Mi tanulmányozunk és végrehajtunk terjesztési feladatokat, de ez nem elég, hogy megnyugodjunk.  Biztosak kell lennünk abban, hogy egyre jobban figyelmeztetve érezzük magunkat a korrigálásunk szempontjából minden múló pillanatban.

Biztosítani kell, hogy egy új  vágyat akarunk, felépítve számunkra a Felső Lény képét és hűségesek leszünk hozzá , szóval ez a  törekvés egy új hipotetikus fokra, feljebb visz minket.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.