Dr. Michael Laitman

A Teremtő a közöttünk lévő kapcsolatban születik

Törekednünk kell erős kapcsolatokra a Kabbala csoport tagjai között, hogy ezt a kapcsolatot „Teremtőnek” lehessen hívni. A Teremtő az a mértéke a közöttünk lévő kapcsolatoknak, amikor  másokat észlelünk, csakúgy , mint saját magunkat. Mindig kérdeznünk kell magunkat, hogy közelítünk-e ezekhez a kapcsolatokhoz vagy nem, és hogy közelebb vagyunk-e a Teremtőhöz

Lehetőséget adunk a Teremtőnek, hogy megszülessen, amikor összekötődünk egymással., mert azt mondjuk, hogy  a Teremtő az a mi kapcsolataink, fezsülségeink kötelezettségeink, és törekvéseink egymással szemben. Képzeld, hogy olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy egy körbe vagyunk beszorítva, amelynek belsejébe van valami , amit Borenak(jöjj és láss) hívunk.  Ez azt jelenti kerülj beljebb és lásd meg a Teremtőt.

Amit mi létrehozunk az valójában egy közös Kli , adakozási Sefirottal A közös Kli feltárul és feltöltődik, ha teljesítjük küldetésünk, hogy megtaláljuk a helyes kapcsolatot  egymással. Ahelyett, hogy fantáziálnánk magunkról és a Teremtőről, tudnunk kell, hogy az Ő megismerése a célunk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.