Dr. Michael Laitman

A mindent egy gyökéren belüli egyesítés bölcsessége.

Írva van „ A Teremtő az embert őszintének teremtette, de az emberek mindenféle számításokkal hozakodnak elő”. Úgy tűnik nekünk, hogy a világ óriási és sokarcú, de ez csak azért van, mert nem tudunk mindent egy gyökéren belül megtenni,  és szét vagyunk szórva sok vágy között. Sokféle számítást végzünk, miközben különböző dolgokat keresünk, amik segítenek erőt gyűjteni és élvezeteket meríteni..

Mégis, amikor koncentrálni kezdünk mindenen, ami egy gyökérben van, amit Neki akarunk adni, egy egyszerű elvre találunk. Mindent egy célra fókuszálunk ami” Csak azt tárd fel, aki adakozik”

A feltárulás csak a hasonlóság elvén alapszik, ahol a személynek egy belső rendszert kell építenie, ahol számos vágya és gondolata egy egyszerű elvet követ, „Nincs más csak adakozás”  Megtalálni az adakozás minőségét saját magában, az azt jelenti, hogy felfedi a Teremtőt. A probléma abban a tényben van, hogy lehetetlen a tengernyi számítást feladni, és egy elvre törekedni, arra az Egyre, aki adakozik.

Mindazonáltal az ember erőfeszítésének konzekvenciája, hogy az ember kezdi megérteni, hogy az összes akadály azért van, hogy neki segítsen. Ezek azért merülnek fel, hogy az ember a helyes cél felé irányítsa magát.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,677 seconds.