Dr. Michael Laitman

Egy praktikus módja a világ rejtett részének felfedezésének

Mi a természetről alkotott tudományos felfedezéseknek köszönhetően vagyunk képesek létezni a világban. A világot a megszerzés tulajdonságán belül érezzük. Amekkora mértékben ez kifejlődik bennünk, olyan mértékben érezzük és vizsgáljuk a világot tovább, azt jobban és jobban felfedezve ebben a bennünk rejlő tulajdonságban.

Vannak olyan dolgok, melyek átmenetileg tőlem, és mindenki mástól is rejtve vannak. Ezek olyan dolgok, melyekről az emberek nem tudnak még, de idővel felfedezik őket. Vannak olyan dolgok is, melyek rejtve vannak, de mások számára nyilvánvalóak, olyan szakértők számára, mint ovosok, kutatók vagy akikben bízhatunk.

Emellett vannak olyan dolgok is, melyek teljesen rejtve vannak, és megismerhetetlenek. Ez a valóság nem ismerhető meg az emberek számára hacsak nem nem szereznek egy más utat, mely alapján érezhetik ls megismerhetik a világot – az adakozás tulajdonságán belül. Akkor képesek leszünk egy olyan világot érzékelni, mely teljesen rejtve van jelenlegi érzékelési tulajdonságainktól.

Vannak elképzelések a rejtett világgal (Isten) kapcsolatban, és azokról a kötelezettségekről, melyeket ez ránk helyez. Mindezetek hiteknek, vallásoknak nevezzük. Nagyon sok ilyen létezik, és ezek sokszor ellentmondásban vannak egymással, abból kifolyólag, hogy ezek csak elképzelések a világ rejtett részével kapcsolatban. Ezen teóriák hirdetői nem beszélnek a Teremtő felfedezésének lehetőségéről, hanem csak annak lehetőségéről és hasznáról beszélnek hogyan használjuk ki Őt jelenlegi életünkben, vagy a “túlvilágon”. Azonban olyan dolgokról beszélnek, melyeket nem képesek elérni megérteni.

Bár lehet hogy ők okosak, és gyakorlatiasak, mégsem tanulják azt, hogyan hatoljunk be a rejtett valóságba. Amennyiben abban léteznének, akkor arra törekednének, hogy azt mindenki számára felfedjék, mivel ez a teremtés célja. Ehelyett csak arról akarják meggyőzni a többieket, minket, amiről mások győzték meg őket korábban. Nagyszerű szónokok, és nagy tudásanyaggal rendelkeznek, jól kiismerik magukat a szövegekben, de nem képesek specifikus gyakorlati tanácsokat adni arról, hogyan képes a személy a rejtett világot felfedni. Ez a hozzáállás a rejtett világhoz a világunkban a vallás és a különböző hitrendszerek.

Végül vannak olyan emberek, akik elérték az adakozás tuljadonságát, és ezen a tulajdonságon belül felfedezik azt a világot, mely teljesen rejtve marad a megszerzés tulajdonsága előtt. Ezek az emberek mindenkit hívnak, akik ugyancsak fel akarják fedezni a rejtett világot, ahogy ők tették. Ők nem mondják azt, hogy változtasd meg életedet és specifikus fizikai cselekedeteket végezzél, mivel semmilyen kapcsolat nincsen fizikai cselekedetek és az adakozás tuéajdonsága között. Csak azt magyarázzák el, hogyan van a két világ elrendezve, és hogyan tudjuk őket teljesen felfedni – nem az Istenben való hittel, hanem azáltal, hogy felfedjük az Istent.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.