Dr. Michael Laitman

A Teremtő meghallja a nő vágyát

Nukva (a női vágy) mindent Zeir Anpintól (az ő férje) kap meg, beleértve a Korrekció Fényét, mely őt egy edénnyé változtatja éjszaka, és a Beteljesülés Fényét mely megtölti őt amikor megszerzi a felnőtt állapotot és megkapja a Fényt az adakozás érdekében, mely állapotot nappalnak hívunk. A napfény órái különböző állapotok, melyek alkalmával megkapja a Fényt az adakozás érdekében különböző fokokban.

Az idő az illumináció váltakozása a Nukván belül, attól a képességétől függően melyben képes egyesülni a Zeir Anpinnal, és amekkora mértékben a Korrekció Fényét megkapja tőle. Az idő a Nukva korrekciójának lépcsőfokai, melyeken neki fokozatosan át kell haladnia. A Nukva nem határozza meg, hogy mely állapotokon megy keresztül azonban, csakis annak sebességét határozza meg, milyen gyorsan történnek meg ezek a változások.

A reggelt mindig a délután követi, és a délutánt pedig az este, és aztán az éjszaka. Ezt a sorrendet lehetetlen megváltoztatni. Azonban annak sebessége, hogy ezek az állapotok milyen gyorsan jönnek egymás után az ő (Nukva) kéréseitől függ (Hitaruta de-Letata “alulról való felébresztés”). Semmi nem érkezik Felülről, hacsak mi nem vágyunk arra.

Ez a törvény mely a spirituális világban működik, irányítva a viszonyokat a Felső Szint és az alsó szint között, a Teremtő és a teremtés között. És mi ugyanezt figyelhetjük meg mi világunkban. Úgy tűnik számunkra hogy a férfiak uralják a világot, de a valóságban mindent a nő vágya határoz meg. Az nő vágya az mely a világ összes változását okozza.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,141 seconds.