Dr. Michael Laitman

Csak a helyes edény képes igazi beteljesedésre

Meg kell értenünk, hogy a Zohár célja, hogy feltárja a szívben lévő pontot, nem pedig, hogy hétköznapi érzékszerveinket vagy intellektusunkat kiteljesítsük, amik ehhez a világhoz tartoznak. Kinyitjuk a könyvet és kétségbe esünk, mert nem értjük vagy érezzük azt; de milyen érzékelésre vagy megértésre is számítunk? A Zohár más módon hat ránk, nem úgy, ahogy számítunk rá.

Készítünk egy edényt, vagy vödröt (egoista vágyak) és azt várjuk, hogy meg legyenek töltekezve olyan dologgal, mint spirituális kiteljesedés, amikor valójában egoista töltekezést szeretnénk magunknak. A Zohár viszont másféle kapóedényt ad nekünk – egy olyat, ami adakozó, anti-egoista – ugyanúgy ahogyan a kapcsolódó beteljesedés – az adományozás öröme.

Ezek a normális szakaszok, amin mindenki keresztülmegy, fokozatosan a Klijét feltárva, a magatartást és a beteljesedést tekintve. Ennek az lesz az eredménye, hogy ezek a téves vágyak fokozatosan eltűnnek, és az illető feltárja a helyes Klit, ami a helyes beteljesedésre kész.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.