Dr. Michael Laitman

Sokkal nagyobb vagy mind gondolod

Kérdés:

Feltárja-e a Zohár könyve számunkra a vágy tartományát.felfedezhetjük-e ezt ezen a könyvön keresztül?

Válaszom:

A Fény , aki felettünk sugárzik, a vágy különböző formáit fed fel bennünk.Ezek a formák már bennünk vannak, de el vannak rejtve. Nekem úgy tünik , hogy én növekszem, gyerekből felnőtté válok, megnő a súlyom és a magasságom. De ez nincs így.

A valóságba a Fény befolyásol engem, és én egy nagyobb vágyat fedezek fel magamban, számos új formája mentén.  Mindezek a formák az enyéim, és mindig bennem voltak. Lehetetle bármi újat felfedezni, csak nekem tűnnek a dolgok újnak.

Hatalmas vagyok és végtelen, de kicsinek értékelem magamat.  Fel kell idézem a Fényt magamban, hogy egyre több formát fedezzek fel magamban, amíg vissza nem térek a végtelenbe különböző tulajdonságaimmal és vágyaimmal. Ez azt fogja jelenteni, hogy növekszem, lépésről lépésre mászok fel a létrán.

Ugyanez a dolog történik a mi világunkban és a gyerekek is így nőnek fel. Nincs semmi új a nap alatt.  Csak új kinyilatkozások vannak. Minden a kezdettől fogva létezik, amint írva van „ Te azt eszed meg, ami már régóta el lett tárolva.”

Kiderül, hogy amit ebben az egész folyamatban csinálnom kell, az a kinyilatkoztatás vágya, ami velem esik meg, hogy feltáruljanak azon belső tulajdonságaim és formáim, amelyek fejlettebbek és közelebb vannak a Teremtőhöz. Fel akarom tárni magamat, hogy a Fény jöjjön és még jobban megnyisson. Én nem tárom fel a Fényt, de odavonzom, és akkor kinyit engem és megmutat engem, az igazi magamat. Magamat, amelyik nagyobb és közelebb van a végtelenhez. Ha minél jobban és jobban , felfedem magamat az azt jelenti, hogy  felfelé megyek a spirituális létrán.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.