Dr. Michael Laitman

Lehetetlen rosszul éreznünk magunkat ha az adakozásra gondolunk

Kérdés:

Hogyan kell a személynek éreznie magát a lecke után?

Válaszom:

A személynek a leckét néhány alapvető benyomással kell elhagynia:

– Nem értem még el semmit!

– Most egy nagyon erős, hatásos gyógyszert vettem be, ami sokkal közelebb visz engem a célhoz. Életemnek ezen órái örökkévalóak, mert hasznuk mérhetetlenül értékes. Soha nem vesztem el amit most megszereztem, és azt senki sem veheti el tőlem.

– Az jó, hogy üresnek érzem magam. Ha beteljesültnek érezném magamat, az azt jelentené, hogy elégedett vagyok jelenlegi önző vágyaimmal.

– Írva van: “A szíved örömet okoz majd a Teremtőnek” ami azt jelenti, hogy amikor korrigálódom, azáltal érzem magam beteljesültnek, hogy beteljesülést okoztam a Teremtőnek. Ez a fajta korrekció amire várakoznom kell, hogy elérkezik hozzám.

– Az összes megszerzés és adakozás “tőlem” a középső vonalon keresztül kell, hogy származzon. A jobb vonal az ahol megkapom a korrekció Fényét, az Adakozás Fényét, felülről lefelé. Ez a Fény korrigál engem, és én teljesen megnyílok felé, amennyiben megengedem, hogy az belém hatoljon. A bal vonalon felhasználom önző vágyaimat abban a mértékben amennyiben azok az adakozáshoz kötődnek. Mindez azt jelenti, hogy a Hohma Fényével alulról felfelé dolgozom.

– Az összes változás amit én várok, hogy bennem megtörténjen, közelebb visz engem az adakozáshoz. Amennyiben így gondolkozom, akkor lehetetlen, hogy rosszul érezzem magamat.

hzs

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,667 seconds.