Dr. Michael Laitman

Lehetetlen rosszul éreznünk magunkat ha az adakozásra gondolunk

Kérdés:

Hogyan kell a személynek éreznie magát a lecke után?

Válaszom:

A személynek a leckét néhány alapvető benyomással kell elhagynia:

– Nem értem még el semmit!

– Most egy nagyon erős, hatásos gyógyszert vettem be, ami sokkal közelebb visz engem a célhoz. Életemnek ezen órái örökkévalóak, mert hasznuk mérhetetlenül értékes. Soha nem vesztem el amit most megszereztem, és azt senki sem veheti el tőlem.

– Az jó, hogy üresnek érzem magam. Ha beteljesültnek érezném magamat, az azt jelentené, hogy elégedett vagyok jelenlegi önző vágyaimmal.

– Írva van: “A szíved örömet okoz majd a Teremtőnek” ami azt jelenti, hogy amikor korrigálódom, azáltal érzem magam beteljesültnek, hogy beteljesülést okoztam a Teremtőnek. Ez a fajta korrekció amire várakoznom kell, hogy elérkezik hozzám.

– Az összes megszerzés és adakozás “tőlem” a középső vonalon keresztül kell, hogy származzon. A jobb vonal az ahol megkapom a korrekció Fényét, az Adakozás Fényét, felülről lefelé. Ez a Fény korrigál engem, és én teljesen megnyílok felé, amennyiben megengedem, hogy az belém hatoljon. A bal vonalon felhasználom önző vágyaimat abban a mértékben amennyiben azok az adakozáshoz kötődnek. Mindez azt jelenti, hogy a Hohma Fényével alulról felfelé dolgozom.

– Az összes változás amit én várok, hogy bennem megtörténjen, közelebb visz engem az adakozáshoz. Amennyiben így gondolkozom, akkor lehetetlen, hogy rosszul érezzem magamat.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.